Νέα

Έκθεση Γάμος Βάπτιση 2024

Blog_800x800_Cover_015_GamosVaptisi2024

Αγαπητοί φίλοι,

Έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στην Εκθεση Γάμος – Βάπτιση που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Μ.Ε.C. Παιανίας (27 – 29 Ιανουαρίου 2024) σε μια εκπληκτική διοργάνωση, όπου θα ανακαλύψετε τον κόσμο των υπέροχων κοσμημάτων που δημιουργούμε με πολλή αγάπη και φροντίδα.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά την εξαιρετική ποικιλία από βέρες γάμου και βαπτιστικούς σταυρούς, ιδανικές προτάσεις για τις σημαντικές στιγμές του γάμου και της βάπτισης. Θα παρουσιαστούν υπέροχα κοσμήματα με εκλεπτυσμένα σχέδια και υψηλής ποιότητας υλικά, προσφέροντας εκλεπτυσμένη λάμψη και μοναδικότητα σε κάθε στιγμή.

Η Εκθεση Γάμος – Βάπτιση θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Μ.Ε.C. Παιανίας από 27  έως 29 Ιανουαρίου 2024.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το περίπτερό μας και να ανακαλύψετε τις εντυπωσιακές δημιουργίες μας. Ολόκληρη η ομάδα μας θα είναι εκεί για να σας καθοδηγήσει και να σας παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση, αναδεικνύοντας την ομορφιά και την κομψότητα κάθε κομματιού.

Ελάτε να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά των ξεχωριστών στιγμών της ζωής και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το τέλειο κόσμημα που θα κοσμεί τον γάμο ή τη βάπτιση που ονειρεύεστε.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε στο περίπτερό μας και να μοιραστούμε μαζί σας την ομορφιά της υψηλής χειροποίητης κοσμηματοποιίας.